Alphen aan de Rijn

Succes Turnteam Drenthe in finales NK2016 in Alphen aan de Rijn

Een regen van medailles namen de turners van Turnteam Drenthe mee naar huis. Het NK eerste en tweede divisie in Alphen aan den Rijn leverde van de twaalf medailles zelfs zeven keer een nationaal kampioen op. De meerkampfinales waren zaterdag en zondag was de strijd bij de toestelfinales.

Finales NK 2016 Alphen aan de Rijn

Op 11 en 12 juni zijn de finales van de Nederlandse Kampioenschappen herenturnen in Alphen aan de Rijn.Turnteam Drenthe doet mee in de talentendivisie, de eerste en de tweede divisie.

Nationale Team Cup 15 november, team Popping

Zondag 15 november is de Nationale Team Cup (NTC) heren turnen in Alphen aan de Rijn, daarbij zullen de nationale categorieën, 1e-, 2e- en eredivisie, vertegenwoordigd zijn. Turnteam Drenthe is als enige team uit Drenthe aanwezig.
 

Nationale Team Cup 15 november, team Robben2

Zondag 15 november is de Nationale Team Cup (NTC) heren turnen in Alphen aan de Rijn, daarbij zullen de nationale categorieën, 1e-, 2e- en eredivisie, vertegenwoordigd zijn. Turnteam Drenthe is als enige vereniging uit Drenthe aanwezig.
 
Het team van Turnteam Drenthe bestaat uit: Kevin Robben, Elwin Lok, Jelle Migo en Matthijs Hogeveen. Omdat er een gezamenlijk resultaat moet worden behaald is het niet verplicht om allemaal de meerkamp te turnen. Per toestel mogen 4 turners deelnemen waarbij de score van de beste 3 geldt. 

Subscribe to RSS - Alphen aan de Rijn