finale

Succes Turnteam Drenthe in finales NK2016 in Alphen aan de Rijn

Een regen van medailles namen de turners van Turnteam Drenthe mee naar huis. Het NK eerste en tweede divisie in Alphen aan den Rijn leverde van de twaalf medailles zelfs zeven keer een nationaal kampioen op. De meerkampfinales waren zaterdag en zondag was de strijd bij de toestelfinales.

Finales NK 2016 Alphen aan de Rijn

Op 11 en 12 juni zijn de finales van de Nederlandse Kampioenschappen herenturnen in Alphen aan de Rijn.Turnteam Drenthe doet mee in de talentendivisie, de eerste en de tweede divisie.

Finale en 1/2e finale NK in Vught 28/29 mei 2016

Vorig weekend deden er al 5 jongens van Turnteam Drenthe mee aan de halve finale in Alkmaar, komend weekend is de halve finale NK voor de eerste divisie in Vught. Daar zullen 4 van onze jongens aantreden in de 1/2e finale en 1 in de meerkampfinale van de talentendivisie.

Finale Leek

Afgelopen zaterdag 6 juni en zondag 7 juni vonden de finales van het heren
turnen 1e en 2e divisie plaats in Leek.

Jelle Migo (jeugd 6) wist zich in de halve finale te plaatsen voor de meerkamp en 2 toestelfinales, voltige en sprong. Ondanks dat hij in de meerkamp 5 punten meer haalde dan tijdens de halve finale was dit helaas niet voldoende voor een podiumplek hij werd 5e. Op zondag tijdens de toestelfinale werd hij 4e op sprong en 5e op voltige.

Finales 1e,2e,3e divisie NK

Utrecht - Dit weekend vonden de finales voor de 1e, 2e en 3e divisie van het NK heren turnen plaats in Utrecht. Turners van Turnteam Drenthe hadden zich weten te plaatsen voor de meerkampfinale op zaterdag en voor de toestelfinale op zondag.

Subscribe to RSS - finale