Finales 1e,2e,3e divisie NK

Utrecht - Dit weekend vonden de finales voor de 1e, 2e en 3e divisie van het NK heren turnen plaats in Utrecht. Turners van Turnteam Drenthe hadden zich weten te plaatsen voor de meerkampfinale op zaterdag en voor de toestelfinale op zondag.

Sandro Middag (instap) en Yannick Reij (junior II) hebben op zaterdag de meerkamp geturnd. Voor een medaille was de competitie te sterk, maar debutant Sandro eindigde toch nog op een zeer verdienstelijke 8ste plaats en Yannick eindigde op een 12e plek.
 
Tijdens de halve finale waren er 4 jongens de zich voor een toestel finale hadden weten te plaatsen. Sandro (instap) vloer en sprong, Jelle Migo (jeugd 7) brug, Maarten Binnenmars (junior I) ringen en sprong, Yannick (junior II) voltige en sprong. Op zaterdag liet Sandro al een goede vloeroefening zien, maar op zondag werd deze beloond met de eerste plek en mag hij zich Nederlands kampioen vloer noemen. Voor Yannick was ook een podiumplaats weggelegd, hij werd 3e op voltige.
 
Op 21 en 22 juni vinden de finales voor de ere- en talentendivisie plaats in Ahoy, Rotterdam. Dan zien we Luca Scheper en Alex Ravens (benjamins) in de meerkamp en Lars en Jorn Boerrigter strijden voor de titel in de meerkamp en in toestelfinale.