Kwartfinales Best 2015

Dit weekend (21/22 maart) waren we in Best, waar 12 turners in de 1e en 2e divisie hun best hebben gedaan om een plekje in de halve finale van het NK te bemachtigen.

Op zaterdagochtend kwamen eerst Daan en Twan (instap 10) aan bod. In een veld van 120 turners kwamen zij mooi mee met de top en behaalden betere scores dan in de kwartfinale. Voor het laatste toestel, brug, werd er wel voor gekozen om een nieuw element niet te turnen aangezien dit bij het inturnen bij beide jongens niet lukte. Uiteindelijk behoren zij bij de beste 48 die doorgaan naar de halve finale volgend weekend in Zwijndrecht.

Na de middag kwamen Alex, Loran en Twan (instap 9) ook zij turnden een mooie wedstrijd. Alex behaalde de 5e plek, Twan werd 19e en Loran 29e, Dit was genoeg voor de halve finale die voor hun plaats vindt in het weekend van 25 en 26 april in Twello.

Op zondag zagen we Niek en Sandro (pupil 8), Maarten (junior I 6), Yannick (junior II 5) hun wedstrijd turnen. Zij behaalden ook een plek in de halve finale. Maarten zien we volgende week ook in Zwijndrecht en de andere 3 hebben de halve finale in Twello.

Elwin en Kevin (jeugd 7) hebben het ook prima gedaan, zij behaalden helaas niet voldoende punten voor een plek in de halve finale.

Van de 19 turners hebben zich er 15 geplaatst voor de halve finale voor het Nederlands Kampioenschap.